domingo, 22 de marzo de 2009

2009 Any Darwin

CHARLES DARWIN






2009 és l'any de Darwin. Per tal de conèixer un poc més la biografia, els estudis i els viatges d'aquest gran naturalista, hem programat algunes conferències pels nostres alumnes de batxillerat i alguns de 4t d'ESO.

Els nostres conferenciats han estat:
Valentín Perez Mellado. Catedràtic del departament de biologia animal de la Universitat de Salamanca. Ell ens va parlar sobre la importancia de les illes en el desenvolupament del seu pensament evulutiu. No cal dir que les qualificacions del nostre conferenciant ens feren passar una estona molt agradable.
José Castro Ocón. Catedràtic del departament de biologia de la UIB. En la seva conferència ens va tractar de demostrar que l'evolució és una qualitat inherent a la matèria i que actualment a nivell biològic és una teoria ben contrastada.

La darrera conferència ens la va impartir la Senyora Isabel Moreno Castillo. Catedràtica del departament de biologia de la UIB. Ella ens va apropar més a la figura de Darwin amb les seves explicacions sobre els seus grans viatges, els estudis i posteriors conclusions. Ens sap molt greu però per problemes tècnics no us podem mostrar les fotos. Malgrat aixó va ser una estoneta molt agradable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario